10 důvodů, proč si vybrat e-mailing od Ecomail.cz

Hledáte vhodný nástroj pro váš e-mail marketing? V následujícím článku vám představíme aplikaci Ecomail, českou marketingovou platformu pro e-mailovou a omni‑channel komunikaci, která nabízí komplexní řešení pro váš chytrý e-mailing. Snadná tvorba a rozesílání newsletterů, pokročilé funkce (vhodné pro e-shopy) a online podpora týmu specialistů.

Komunikujte se zákazníky efektivně pomocí několika kanálů najednou. S Ecomailem to zvládnete jednoduše, automaticky a s individuální péčí.

Jak můžete zvýšit své prodeje s Ecomailem?

Začněte budovat povědomí o vlastní značce a kvalitní vztah s vašimi kontakty pomocí cíleného e-mailingu a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Inspirací vám může být případová studie přechodu na Ecomail e‑shopu Agátin svět, který díky novému nástroji zvýšil tržby z e‑mailingu o 144 % a navíc snížil náklady za nástroj o 50 %.

Tady je 10 důvodů, proč si vybrat Ecomail.

  1. Doručitelnost na prvním místě
  2. Posíláte hromadná sdělení českým a slovenským zákazníkům? Vyberte si e-mailingový nástroj, který se postará o doručitelnost i na české a slovenské servery jako je Seznam, Centrum, Zoznam a další. Seznam stále zaujímá 50% podíl ze všech schránek v ČR.

    Aplikace neustále monitoruje doručitelnost do všech významných schránek a odhalí tak jakýkoliv případný problém mnohem dříve, než jej sami zaznamenáte. Můžete si tak být jisti, že Ecomail udělá vše pro to, aby byl váš e-mail do schránky doručen.

  3. Drag & drop editor pro responzivní newslettery
  4. Ecomail nabízí specializovaný drag & drop editor, pomocí kterého jednoduše vytvoříte responzivní e-mail během chvilky a bez pomoci kodéra. Kód e-mailu je připraven tak, aby se korektně zobrazoval v Gmailu, Outlooku, Seznamu a na mobilních telefonech. Vy tak nemusíte řešit, co který e-mail klient umí správně zobrazit.

    V Ecomailu najdete více než 120 vzorových šablon, díky kterým navíc nemusíte začínat s tvorbou newsletteru úplně od nuly a ušetříte tak spoustu času. Zároveň vám editor zjednoduší vkládání videí, GIFů, produktů z XLM feedu, personalizovaných bloků a mnoho dalšího.

  5. Intuitivní prostředí
  6. V Ecomailu si uvědomují, že e-mail je jedním z mnoha marketingových kanálů komunikace, které musíte řešit a snaží se proto klientům ušetřit co nejvíce času. Ecomail aplikace je velmi intuitivní a i úplný začátečník zvládne snadno odeslat svou první kampaň, včetně vytvoření a otestování nové šablony newsletteru.

    Ecomail - vytvořte si účet zdarma
  7. Pokročilé funkce bez obav z přílišné složitosti
  8. Ecomail je nejen snadno ovladatelný, ale zároveň nabízí mnoho pokročilých funkcí pro vysoce personalizovaný a automatizovaný e-mailing. Chytré funkce oceníte zvlášť, pokud řešíte e-mail marketing e-shopu. Segmentace a automatizace založené na chování zákazníka, jako welcome (uvítací) e-mail, retenční kampaně nebo třeba oblíbená “připomínka opuštěného košíku”, v Ecomailu rozhodně nejsou problém. Nejoblíbenější a nejpoužívanější automatizace připravíte díky přednastaveným šablonám během pár kliknutí.

    Pro sběr nových kontaktů můžete využít webové formuláře, které snadno vytvoříte v aplikaci v editoru formulářů a umístíte na váš e-shop. Vyberete si jednu z předpřipravených šablon, kterou jednoduše upravíte, a nový pop-up je na světě.

    Ecomail - editor formulářů
  9. Integrace s Facebookem
  10. Stačí pár kliknutí a během chvilky máte reklamní účet na Facebooku propojený s databází u Ecomailu. Díky propojení můžete sbírat e-mailové kontakty přímo z Facebooku a poté začít ihned komunikovat s novým uživatelem pomocí e-mailu. Budete schopni zacílit reklamu na Facebooku/Instragramu přímo na všechny zákazníky z vaší databáze nebo na jednotlivé segmenty. Pošlete třeba e-mail zákazníkovi, který u vás dlouho nenakoupil, a zároveň se mu připomeňte reklamou na Facebooku.

  11. SMS kampaně
  12. Kromě e-mailingu a napojení na sociální sítě můžete v Ecomailu posílat také SMS zprávy. Pošlete zákazníkovi zprávu o speciální akci nebo mu automaticky připomeňte blížící se konec slevového kupónu.

  13. Online podpora v českém jazyce
  14. Dotazy a případné problémy vyřešíte v Ecomailu vždy obratem. Online podporu v češtině na chatu, e-mailu i telefonu si pochvalují především ti, kteří se s Ecomailem teprve seznamují, ale pomoc zde najdou i ostřílení e-mail marketing specialisté.

  15. Integrace
  16. Díky Ecomail API propojíte váš účet u Ecomailu téměř s každým systémem. Mimo API můžete využít také připravený plugin a propojit tak Váš účet s vaším e-shopem ještě jednodušeji a rychleji. Využijte propojení vašeho e-shopu u Nody.cz.

  17. Workshopy a další doplňkové služby
  18. Nevíte, jak začít, nebo nemáte čas se e-mailingu sami věnovat? Nechte to na specialistech z Ecomailu. Na stránkách Ecomail.cz naleznete přehled poskytovaných služeb – školení, workshopy, tvorba kreativní šablony, výhodné balíčky i služby na míru. Stačí poslat nezávaznou poptávku a specialisté z Ecomailu vám poradí, která z nabízených služeb by pro vás byla nejvhodnější.

  19. Dostupná cena
  20. A nakonec cena. Ta je nastavena tak, aby si skutečně cílený a automatizovaný e-mailing mohl dovolit i začínající menší e-shop. Ceník naleznete přímo na webu Ecomailu.

Rádi byste Ecomail nezávazně vyzkoušeli? Založte si účet ZDARMA nebo napište na support@ecomail.cz a požádejte o testování zdarma na 14 dní na celou databázi. Budete v dobrých rukou ?