Platební brána Pays: moderní a pohodlné placení pro zákazníky

V systému nody jsme pro vás nově připravili možnost propojení s oblíbenou platební bránou Pays. Platební brána Pays je moderní a spolehlivá platební brána bez paušálu i skrytých poplatků. Díky tomu je vhodná i pro začínající obchodníky. Pokud vašim zákazníkům nabídnete možnost plateb pomocí platební brány Pays, může vám to zvýšit počet dokončených objednávek. Už žádné čekání na platbu pomocí bankovních převodů nebo dobírky. Nabídněte zákazníkům možnost platby ihned po dokončení objednávky a můžete se těšit na následující výhody:

Rychlá aktivace ve 3 krocích

Registrace a aktivace platební brány Pays je udělaná tak, aby byla co nejjednodušší. K aktivaci platební brány stačí 3 jednoduché kroky:

  • Registrace – registraci provedete jednoduše vyplněním vašich údajů (jméno, společnost, e-mail a telefon).
  • Podepsání smlouvy – jakmile zašlete podepsanou smlouvu zpět a smlouva bude v pořádku, bude vám zaslán předpis pro zaplacení aktivačního poplatku.
  • Zaplacení jednorázového aktivačního poplatku – tento poplatek pokrývá náklady na základní úkony související s administrací a nastavením vašeho profilu. Je to jednorázový poplatek. V případě napojení přes nody pak máte 50% slevu a platíte 300 Kč bez DPH.

Platební bránu si tak obchodníci zvládnou aktivovat i během jednoho dne. Stačí dodat potřebné podklady, otestovat, že vše funguje jak má a můžete bránu začít ihned používat.

Žádný měsíční paušál a nadstandartní služby bez příplatku

Může se stát, že nebudete mít zrovna silné prodejní období. Pokud používáte Pays ničemu to nevadí, protože zde neplatíte žádný měsíční paušál. Obchodníci platí pouze tehdy, když vydělávají. Výše poplatku se odvíjí od výše měsíčních tržeb. Můžete si také sami zvolit, zda chcete, aby poplatky byly účtovány zákazníkovi nebo vám.

Pays navíc nabízí nadstandartní služby bez příplatku, které prokazatelně zvyšují počet úspěšných plateb za objednávku, například možnost druhého pokusu o platbu v případě selhání transakce, automatický „připomínač“ pro platbu převodem i kartou a další zajímavé funkce. Pokud máte kamennou prodejnu, díky Pays můžete monitorovat a jednoduše porovnávat tržby – jak z e-shopu, tak i z kamenné prodejny.

Jednoduché administrační rozhraní

Platební brána Pays byla navržena tak, aby ji zvládl ovládat opravdu kdokoliv. Na hlavní stránce administrace Pays jsou základní informace a stavu platební brány včetně aktuálního zůstatku na účtu a posledních 10 plateb.

Platební brána Pays: moderní a pohodlné placení pro zákazníky

V rámci jedné administrace vidíte všechny své e-shopy a měsíční obraty za minulý a aktuální měsíc. Horní tmavý pruh obsahuje hlavní nabídku administrace a slouží k přepínání mezi jednotlivými stránkami. V administračním rozhraní jsou dále k dispozici měsíční výpisy, které jsou automaticky generovány během několika dnů po skončené kalendářního měsíce. Výpis lze exportovat v různých formátech. Veškeré přijaté platby lze dále jednoduše různě filtrovat dle vlastní potřeby.

Rychlá technická podpora

Pays se stejně jako nody vyznačuje rychlou zákaznickou podporou s odpovědí do jednoho pracovního dne. Právě rychlost reakce na požadavky klientů dělá z Pays oblíbené řešení mezi obchodníky.

Jak na propojení nody s platební bránou Pays

Propojení s touto platební bránou je velmi jednoduché a hlavně ZDARMA již od nejnižšího tarifu. Nejprve se prosím zaregistrujte přímo na stránce Pays.cz. Registrace je zdarma. Jakmile budete mít založen profil, propojení provedete v administraci vašeho e-shopu (v nody). V editaci konkrétní platby vyberete způsob platby „Pays.cz“. Zobrazí se vám doplňující položky, které bude potřeba vyplnit:

  • Obchodník / Merchant ID:
  • Obchod / Shop ID:
  • Heslo pro API:

Jakmile vyplníte v rozhraní tyto položky a uložíte, zákazníci budou přesměrováni na platební bránu, kde budou moci objednávku pohodlně zaplatit. Tyto údaje získáte přihlášením do administračního rozhraní Pays. Poté klikněte v pravém horním rohu na „Nastavení“. Zde pak hned nahoře v sekci „Obecné údaje“ naleznete Obchodník / Merchant ID a Obchod / Shop ID. Poslední položku Heslo pro API pak najdete dole na stránce v sekci „Komunikační adresy“.

Platební brána Pays: moderní a pohodlné placení pro zákazníky Platební brána Pays: moderní a pohodlné placení pro zákazníky Platební brána Pays: moderní a pohodlné placení pro zákazníky

Jakékoliv další dotazy vám rádi zodpovíme.