Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

Srovnáme.cz je třetí největší a nejrychleji rostoucí cenový srovnávač v České republice. Od otevření nové kapitoly na přelomu roku 2021 a 2022 prošel transformací, představujíc novou technologii a tým, který má ambiciózní cíle a klade velký důraz na zákazníky a jejich výsledky.

Proč vybrat Srovnáme.cz pro Váš e-shop?

Efektivní marketingový kanál bez každodenní správy:

Srovnáme.cz se neomezuje pouze na srovnávání cen, ale také funguje jako efektivní marketingový kanál pro e-shopy. S partnerskými sítěmi Google a Microsoft Ads máte možnost získat širokou viditelnost bez každodenní správy kampaní.

Inovativní technologie a umělá inteligence:

Moderní technologie a umělá inteligence nejsou jen frází, ale skutečností na Srovnáme.cz. Unikátní technologie s tracking pixelem umožňuje efektivně optimalizovat kampaně a dosáhnout atraktivních hodnot PNO. Umělá inteligence pomáhá vytvářet relevantní popisky pro produkty a kategorie, což má přímý vliv na SEO a nárůst konverzí.

Rozšířená partnerská síť pro maximální viditelnost:

Spolupráce s recenzními weby a rozšíření reklamního prostoru kromě Google Nákupů i na Microsoft Ads, poskytuje e-shopům maximální viditelnost. PPC reklama prostřednictvím Srovnáme.cz rozšiřuje možnosti inzerce na místa, jako jsou Bing, Yahoo, Ecosia a další.

Srovnáme.cz se stává klíčovým partnerem pro e-shopy, nabízejícím nejen cenové srovnání, ale také efektivní marketingové řešení a moderní technologie pro maximální výkon. Připojte se a poznejte, jak může posunout i váš e-shop na další úroveň.

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

Získejte svůj profil na Srovnáme.cz ještě dnes!

Učiňte váš e-shop viditelným pro tisíce zákazníků a těžte z výhod, které Srovnáme.cz přináší. Zaregistrujte se nyní a začněte sledovat, jak se vaše obchodní příležitosti rozvíjejí s naší platformou.

Nyní registrace s bonusem 15 %